Sosyal Medya

Acemi Anneler(Anneler) 165.Bölüm Fragmanı İzle 11 Haziran Cuma

Acemi Anneler(Anneler) 165.Bölüm Fragmanı İzle 11 Haziran Cuma..... Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Full İzle... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Acemi Anneler hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran yeni bölümleri ilgi ile izlenen dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Saatler 17:00'i gösterdiğinde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Acemi Anneler 11 Haziran Cuma 165.Bölümü ile TRT1'de yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak?


 

Sultan ve Nil Kemal’den Osman’ın başka bir kadınla olduğunu saklamaya çalışsa da Kemal durumu öğrenmiş ve babasına hesap sormayı kafasına koymuştur. Sultan Nil’in desteği ile bu acıyı kabullenmeye çalışırken Osman her şeyden habersiz yeni yatırımı ile uğraşmaktadır.

Öte yandan Hayat ve Cenk’in düğün hazırlıkları sürerken Murat’a yeni bir hayal kırıklığı daha yaşatmak istemeyen Beyza hamileliğini ona söylememiştir. Fakat Beyza şimdi yine bebeğini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Beyza’nın yardımına Sevda ve Ceren koşar.

Ablası Hanife’ye ve Murat’ın kesin kararına rağmen Melahat ile evlenme hayallerinden vazgeçmeyen Rıza nikah için tüm hazırlıkları yapmıştır. Rıza Melahat’i kimseye haber vermeden evlenmeye ikna etmişken çiftin karşısına başka bir engel daha çıkar.