Sosyal Medya

Baş Tacım 43.Bölüm Yeni Bölüm İzle 4 Ağustos Çarşamba

Baş Tacım 43.Bölüm Yeni Bölüm İzle 4 Ağustos Çarşamba... Kanal 7'nin yabancı dizisi Baş Tacım 43.Bölümü ile ekranlara gelecek. Her gün birbirinden heyecanlı sahneleri ile ekranlara gelen Baş Tacım'ın yeni bölümünde neler yaşanacak?


 
SAVİTA’DAN ACIMASIZ KARAR
 
Baş Tacım’da bu akşam Manav Vandita ve kayınvalidesini yemeğe davet eder. Vinut da Mancu’nun eşi olduğu için yemeğe katılır. Archana’nın ailesinden hiç kimseyi istemeyen Savita ne yapacak?

 
43. Bölüm
 
Rasika Archana’yı arayıp Vandita’nın onu görmek istediğini söyler. Archana ve Manav Vandita’nın yanına gittiğinde Rasika’nın yalan söylediğini öğrenir. Rasika Vandita’dan Manav ve Archana’ya tokat atmasını ister. Bunu duyan ikili yıkılır. Vandita ilk olarak kabul etmese de ağabeyi ve yengesine tokat atmak zorunda kalır. Acit’in Vandita’ya kötü davrandığını anlayan Savita kızının düştüğü durum karşısında kahrolur. Manav amcasının isteği üzerine Acit ve ailesini yemeğe çağırır. Yemeğe Mancu ve Vinut da katılır. Yemekten sonra Savita’nın beklenmedik tepkisi üzerine Archana ne yapacak?

 
Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.
 

 

BAŞ TACIM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ