Sosyal Medya

Baş Tacım Son Bölüm 41.Bölüm İzle Tek Parça İzle 2 Ağustos Pazartesi

Baş Tacım Son Bölüm 41.Bölüm İzle Tek Parça İzle 2 Ağustos Pazartesi.... Kanal 7'nin yabancı dizisi Baş Tacım 41.Bölümü ile ekranlara geliyor. Her gün birbirinden heyecanlı sahneleri ile ekranlara gelen Baş Tacım'ın yeni bölümünde neler yaşanacak?


 

GÖSTERİDE NELER YAŞANACAK?
 
Baş Tacım’da bu akşam yeni yılın ilk günü kutlanır. Vandita’nın gösterisine giden Manav ve ailesi gösteride yaşadıkları olay karşısında ne yapacak?

 
41. Bölüm
 
Mancu ve Vinut Varşa’nın evlilik şartından sonra tartışır. Mancu bu tartışmadan sonra Varşa’nın düğününe katılmayacağını söyler. Rasika Vinut’a ders vermek için onu kadınlar komitesine şikayet eder. Savita Acit ile pazarda karşılaşır ve ufak bir tartışma yaşanır. Vinut Rasika’nın şikayetinden sonra kadınlar komitesine gider ve Mancu’dan özür diler. Archana Acit’in Vandita’ya yaptıklarını Manav’a anlatır. Manav Acit’in yanına gider ve onunla kavga eder. Vandita’nın dans edeceği yeni yılın ilk günü gösterisine giden Dashmukh ailesi gösteride ne ile karşılaşacak?

 
Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.