Sosyal Medya

Cam Tavanlar 04.08.2021 Ağustos Çarşamba 8.Bölüm (Final) Tek Parça Full İzle

Cam Tavanlar 04.08.2021 Ağustos Çarşamba 8.Bölüm (Final) Tek Parça Full İzle.... Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Cam Tavanlar 8.bölümü ile ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta 7.bölümü yayınlanan dizide bu hafta neler yaşanacak merak ediliyor. 8.Bölümü ile ekranlara veda edecek olan Cam Tavanlar 4 Ağustos Çarşamba saat 20:00'den itibaren Show TV'de olacak.


 
Leyla, aslında Cem'in geçmişte en yakın arkadaşının ölüm haberini aldığı için gittiğini ve beraber geçirdikleri romantik akşamda Suna ile ayrı olduklarını öğrendi. Cem'e haksızlık ettiğini anlayan Leyla artık vakit kaybetmeden aşklarını doya doya yaşamak için adım attı. Seyircilerin uzun zamandır beklediği büyük kavuşma gerçekleşirken Cem'in Leyla'yı öptüğü aşk dolu dakikalar bölüme damgasını vurdu. 

 
Cem'in Leyla'ya yaptığı romantik sürpriz seyircinin büyük beğenisini kazandı. Leyla'yı İstanbul'un tepelerinden birine götüren Cem, burada eşsiz manzara karşısında bir akşam pikniği düzenledi. Leyla, Cem'in bu romantik tavrı karşısında mest oldu. İki aşık, kaçırdıkları yılların acısını çıkardı. 
 
 

 

CAM TAVANLAR 8.BÖLÜM(FİNAL) İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ