Sosyal Medya

Esra Erol 17 Haziran Perşembe Tek Parça Full İzle Esra Erol'da Bugün Neler Oldu?

Esra Erol 17 Haziran Perşembe Tek Parça Full İzle Esra Erol'da Bugün Neler Oldu?.... ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların perde arkasını aralayan Esra Erol, sırları açığa çıkarıyor, kayıpları buluyor ve gizli kalmış konuları aydınlatıyor. Severek ve merakla izlenen programlardan olan Esra Erol'da yeni bölümü ile 17 Haziran Perşembe saat 16:20'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

İlknur Hanım stüdyoya geldi ve eşine bana yüzüme konuş diye bağırdı ve herkesin kendisini cani anne olarak bildiğini şimdi kendisinin konuşacağını açıkladı. İlknur Hanım, 6 çocuğunu bırakmaya mecbur kaldığını, kimsenin çocuklarını bırakmayı göz yummayacağını ama 24 sene zaten çocukları için dayandığını, artık dayanamadığını söyledi. Eşref Bey olmasa yine kaçacağını ama aslında kaçma değil kendisinin ölüsünün bulunacağını belirtti. Ayşe Hanım rahat olduğunu zira öyle bir suç işlemediğini söyledi. Ayhan Bey, Ayşe Hanım’ın ağlamamasını isterken Ayşe Hanım eşinden memnun olduğunu dile getirerek aşkım diye seslendi. Ayhan Bey, ilk başta babasının istediğini ama sonra bir garipsediklerini, istemediklerini ama sebebini bilmediğini iddia etti.

Ayşe Hanım çok çalışkan olduğu için ailesinin istemediğini sözlerine ekledi. Ayşe Hanım eşi ile oğlunun üst katta kavga ettiğini, orada vurulduğunu ama tüm hatanın eşinde olduğunu ifade etti. Şeref Bey, zaten Ayşe Hanım gelseydi de cenazeye sokmayacaklarını, babası da yaşlı olduğu için cenazeye gidemediğini, babasının bastonla yürüdüğünü söyledi. Ayşe Hanım, kayınpederinin kendi isteği ile gelip kendisi ile durduğunu, aylığını bile almadığını belirtti. Esra Erol, Şeref Bey’e “Babanız Ahmet Bey, gelini ile nikah kıymak istedi mi” diye sordu. Ayşe Hanım, kayınpederinin nikah kıymak istediğini ama olmadığını, ölürsem aylığımı alırsın dediğini aktardı.

 

ESRA EROL'DA 17 HAZİRAN PERŞEMBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ