Sosyal Medya

Esra Erol 21 Haziran Pazartesi Tek Parça İzle Esra Erol'da Bugün Neler Oldu?

Esra Erol 21 Haziran Pazartesi Tek Parça İzle Esra Erol'da Bugün Neler Oldu?.... ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların perde arkasını aralayan Esra Erol, sırları açığa çıkarıyor, kayıpları buluyor ve gizli kalmış konuları aydınlatıyor. Severek ve merakla izlenen programlardan olan Esra Erol'da yeni bölümü ile 21 Haziran Pazartesi saat 16:20'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 
Ali Bey, kendisine yardım edecek kişilere teşekkür ederek kendisine ev yapılacağını söyledi. Bu saatten sonra hiçbir şey söylemeyeceğinden söz eden İlknur Hanım, çocuklarının da kendisini dinlemediğini, babalarını daha fazla tuttuklarını belirtti.Eşref Bey yan stüdyodan yayına bağlandı ve evli olmadığını, İlknur Hanım ile de 3 aydır TikTok üzerinden tanıştıklarını dile getirdi.
 
Eşref Bey, eski eşi olan Melek Hanım ile 6 ay evli kaldığını ama eşine hiç ihanet etmediğini ileri sürdü. Eski çalıştığı iş yerinden kişilerin de bağlanabileceğini zira eski eşinin söylediği gibi olmadığını, çalıştığını söyledi. Melek Hanım, Eşref Bey ile gayet dürüstçe evlendiğini söyleyince Eşref Bey eski eşine, o yüzden mi çocuklarından habersiz benimle evlendin diye sordu. Eşref Bey, İlknur Hanım ile kendisinin haksız, Ali Bey ile Melek Hanım’ın haklı olduğunu söyleyip alkışlayarak yayından ayrıldı. Melek Hanım tüm delillerinin elinde olduğunu belirtince İlknur Hanım, delillere ihtiyacı olmadığını söyledi. İlknur Hanım, kararını verdiğini, eşinden boşanacağını vurguladı.

 
Eşref Bey, askerde bir arkadaşını ölürken gördüğünü, askerde tedavi gördüğünü o günden beri psikolojisinin bozulduğunu anlatıp sosyal medya bağımlılığı olmadığını sadece o dönemden kalan bir rahatsızlığı olduğunu yineledi.Nadire Hanım, oğluna dön diyemeyeceğini, bunun oğlunun kararı olduğunu, oğlunun da gelininin de baş tacı olduğunu vurguladı. Eşref Bey, 7 değil 77 cihan da gelse asla İlknur Hanım’ı bırakmayacağını açıkladı. İlknur Hanım, Eşref Bey’i bıraktırmaya uğraştıklarını, isterse bırakabileceğini belirtip boşanmaya diye getirildiğini hala burada tutulduğunu, bunaldığını vurguladı. Eşref Bey, İlknur Hanım’ın gelmesini istedi ve bu saatten sonra biteceğini, gideceklerini söyledi. 

 
Fatma Hanım, eşinden ayrılmayı bu zamana kadar hiç düşünmediğini, hep çok aşık olduğunu, her zaman Allah’a önce benim canım sonra eşimin canı dediğini, eşinin ölümünü görmek istemediğini dile getirdi. Rıfat Bey, eşine boşanıyoruz dediğini kabul ederek eşinin paylaşımlarının kendisinin zoruna gittiğini vurguladı. Fatma Hanım’ın eşinin ailesi için paylaştığı görüntüler yansıtıldı. 

 
 

ESRA EROL 21 HAZİRAN PAZARTESİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ