Sosyal Medya

Esra Erol 22 Haziran Salı Tek Parça İzle

Esra Erol 22 Haziran Salı Tek Parça İzle.... ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların perde arkasını aralayan Esra Erol, sırları açığa çıkarıyor, kayıpları buluyor ve gizli kalmış konuları aydınlatıyor. Severek ve merakla izlenen programlardan olan Esra Erol'da yeni bölümü ile 22 Haziran Salı saat 16:20'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

Fatih Yavuz eşi Gülsem Yavuz ve çocukları için geldiğini söylerken Gülbahar Hanım da oğlu için geldiğini, gelinini aradığını söyledi. Ahmet Bey, Gülsem Hanım’ın uçurumun kenarına geldiğini, artık iki taraftan da el uzatıp el alamayınca uçurumdan kendisini attığını dile getirdi. Esra Erol, Gülsem Hanım’ın bulunduğunu açıkladı fakat nerede olduğunu söyleyemeyeceğini dile getirdi. Gülbahar Hanım, Gülsem Hanım eğer oğlunu isterse kendisinin çekip gidebileceğini belirtti. Gülsem Hanım, boşanmak istediğini söylerken Fatih Bey de boşanacağını, çocuklarını da alacağını, eşini çok sevdiğini çok da çabaladığını dile getirdi.

Esra Erol, Necla Hanım’ın Konya’dan geldiğini, sosyal medyada bir sözde hoca ile tanıştığını, ruhen iyileşeceğini düşündüğünü ama ilişkinin karanlığa döndüğünü söyledi. İkrar Bey hiçbir kimseye ben hocayım demediğini, kendisinin astroloji, metafizik gibi şeylerle ilgilendiğini söyledi. İkrar Bey, bir kere bile kimseye seni üç harflilerden kurtardım demediğini savunup telefonu kapattı. Esra Erol, Ayhan Bey’in korkudan dolayı çekip gittiğini, ben gemilerde çalışacağım dediğini açıkladı. Ayşe Hanım eşi stresli olduğu için böyle olduğunu, normalde eşi gitmeseydi tedavi görelim diyeceğini, zaten eşinin diğer konuğa ben gideceğim, kaçacağım dediğini söyledi. Ayşe Hanım, eşinin gitmesi dolayısı ile elinden artık bir şey gelmediğini söyledi. Stresten dolayı eşi ile böyle olduğunu belirten Ayşe Hanım, eşi ile ilaç kullansalar iyi geldiğini vurguladı. Ayşe Hanım, eşinin ailesi tarafından eve alınmaması sebebi ile üzüldüğünü ifade etti.

 

ESRA EROL'DA 22 HAZİRAN SALI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ