Sosyal Medya

Sedat Peker Bu Pazar Yeni Video Yayınlayacak mı?

Sedat Peker Bu Pazar Yeni Video Yayınlayacak mı?.... Son günlerde en çok konuşulan isimlerden ve Youtube'de videoları milyonlarca izlenen Sedat Peker'in yeni video yayınlayıp yayınlamayacağı merak konusu oldu. Sedat Peker geçtiğimiz hafta pazar günü güvenlik gerekçesiyle yeni videosunu yayınlayamamıştı.


 

10.VİDEOSU YAYINLANDI!

Türkiye'den çıktıktan sonra video serisi yayınlamaya başlayan organize örgütü lideri Sedat Peker bugüne kadar 10 video yayınlandı. Ciddi iddiaları ile gündemden düşmeyen Sedat Peker son olarak 20 Haziran Pazar gecesinde 6 dakikalık bir video yayınlamıştı. Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından merakla takip edilen Sedat Peker'in 11.videosunu yayınlayıp yayınlamayacağı henüz belli olmadı. Videoyu yayınlamadan önce sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak duyuran Sedat Peker'in henüz video hakkında bir paylaşımı olmadı.

PAZAR KLASİĞİ DEVAM EDECEK Mİ?

Pazar günleri saat 07:30'da videolarını yayınlayan Sedat Peker'in bu pazar yeni videosu yayınlanacak mı merak ediliyor. Peker'in 11.videosunu yayınlaması bekleniyor. Ancak güvenlik sorunu şuan için Sedat Peker'in video yayınlamasında en büyük engel olarak görülüyor.