Sosyal Medya

Sedat Peker Yakalandı mı? Sedat Peker Nerede?

Sedat Peker Yakalandı mı? Sedat Peker Nerede?.... Son haftaların en çok konuşulan ismi olan suç örgütü lideri Sedat Peker son olarak kaldığı otelin görüntülerinin çekildiğini ve takip edildiğini bu yüzden de yer değişikliği yaptığını belirten bir paylaşımda bulunmuştu. Bu açıklamaları sonrasında Sedat Peker'in nerede olduğu merak ediliyordu. Son olarak da Sedat Peker'e yönelik operasyon haberi gündeme geldi. Birçok kişi tarafından takip edilen Sedat Peker araştırılıyor. Sedat Peker yakalandı mı?


 

Şanlıurfa'da, Sedat Peker'in elebaşı olduğu organize suç örgütüne yönelik operasyonda Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MİSİAD) Feridun Öncel gözaltına alındı. Öncel, sorgulanmak üzere İstanbul'a gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yurt genelinde faaliyet gösteren; "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "nitelikli yağma", "gasp", "rüşvet", "yaralama", "tehdit" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarına karıştığı belirlenen Sedat Peker suç örgütüne yönelik operasyonda MİSİAD Başkanı Feridun Öncel'i Şanlıurfa'da gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Öncel, ifadesi alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

SEDAT PEKER YAKALANDI MI?

Sedat Peker'in yakalandığı yönünde bir haber bulunmamaktadır. Avrupa'da bir ülkede olduğu söylenen Peker için ayrıca Dubai'de olduğu yönünde de iddialar söylenmişti.