Sosyal Medya

Sedat Peker Yeni Videoyu Ne Zaman Yayınlayacak? Bu Pazar Video Yayınlayacak mı?

Sedat Peker Yeni Videoyu Ne Zaman Yayınlayacak? Bu Pazar Video Yayınlayacak mı?.... Haftalardır yayınladığı videolar ile Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Sedat Peker geçtiğimiz hafta pazar günü video yayınlayamamıştı. Yer değiştirmek zorunda kaldığı için video yayınlayamayacağını belirten Peker'in bu hafta yeni videosunun yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.


 

ORTALARDAN KAYBOLDU TWİTTER AYAĞA KALKTI!

Suç örgütü lideri Sedat Peker geçtiğimiz hafta sonunda yeni videosunu yayınlayamamıştı. Kaldığı otelin ifşa edilmesi dolayısıyla yer değişikliği yapmak zorunda kaldığını belirten Peker bir kaç gün sonra da Twitter'da paylaşım ve retweet yapmadı. Bunu üzerine Sedat Peker'in yakalandığı vs gibi iddialar gündeme geldi. Sonrasında ise paylaşımlarına devam eden Peker yeni iddiaları ile gündemde olmaya devam etti.

YOUTUBE'DE EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARA SAHİP!

Youtube'de son zamanların en kısa sürede en çok izlenen videolarına sahip olan Peker, 1,14 Mn aboneye sahip. Yayınladığı videolar ile Türkiye'nin gündeminde kalmayı başaran Sedat Peker attığı tweetler ile de ekranlarda en çok konuşulan isimlerden olmaya devam ediyor.

BU HAFTA YENİ VİDEO YAYINLANACAK MI?

Sedat Peker'i takip eden milyonlarca kişinin merak ettiği konulardan birisi de bu hafta 10.videonun yayınlanıp yayınlanmaması oldu. 2 hafta önce 9.videosunu yayınlayan Sedat Peker birbirinden önemli iddiaları gündeme getirmişti. Milyonlarca kişi tarafından yeni videoları izlenen Sedat Peker'in bu pazar 10.videoyu yayınlanması bekleniyor.