Sosyal Medya

Sedat Peker'in 9.Videosundaki Kitaplar Hangileri?

Sedat Peker'in 9.Videosundaki Kitaplar Hangileri?.... Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 9.videosunu yayınladın. 10 milyonlarca kez izlenen ve Youtube'nin trendlerinden düşmeyen Sedat Peker her videosunda yeni bir kitabı arka fonuna yerleştiriyor. 9.Videoda ise 2 kitap yer alıyor.


 

9.Videosunu yayınlayan Sedat Peker'in arka fonunda Mario Puzo'nun Aile ve Münihe'e Kadar 6 Mezar isimli iki kitabı bulunuyor.
 

Aile - Mario Puzo
 
Alexander, “Biz bir aileyiz,” dedi çocuklarına. “Bir ailenin sadakati her şeyden ve herkesten önce gelmelidir. Birbirimizden haberdar olmalıyız, birbirimizi korumalıyız ve en önemlisi de birbirimize bağlı olmalıyız. Çünkü eğer bu sorumluluğu şerefimizle yerine getirirsek, asla mağlup olmayız. Ama eğer bu sadakatte bir tereddüdümüz olursa, hep beraber mahvoluruz.”

 
Aile nedir? Mario Puzo bu soruyu ilk önce dönüm noktası olan en çok satan kitabı unutulmaz Baba romanında yanıtlamıştır; Corleone ailesini yaratarak kan bağı kavramını sonsuza dek yeniden tanımlamıştır.

 

Otuz yıl sonra, Puzo’nun bu konuyla ilgili en son görüşleri olağanüstü meslek yaşamını tamamlayan, İtalyan tarihinin en büyük suç ailelerinden biri olan Borgiaları anlattığı bu romanda görülüyor.

 
Münihe'e Kadar 6 Mezar
 
The Godfather-Baba adlı başyapıtın yazarı Mario Puzo’nun Mario Cleri takma adıyla yazdığı bu romanda 2. Dünya Savaşı’nda Nazilerin eline düşen, üstün hafızaya sahip şifreleme uzmanı Amerikalı bir subayın yıllar sonra Avrupa’ya dönerek başlattığı insan avı anlatılıyor. İşkencecilerinin peşine düşen Amerikalı Avrupa’nın farklı kentlerinde iz sürüyor.