Sosyal Medya

Ümitcan Uygun Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Ümitcan Uygun Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?.... Esra Hankulu'nun ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun'un polise verdiği ifade ortaya çıktı. Uygun, 25 yaşındaki Hankulu'nun şüpheli ölümüyle ilgisi olmadığını savundu. Uygun, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Merak edilen isimlerden olan Ümitcan Uygun araştırılıyor.


 
ÜMİTCAN UYGUN KİMDİR? 

 
Aleyna Çakır'ın baygın fotoğraflarını paylaşmasıyla gündeme gelen ve hakkında pek çok iddia bulunan Ümit Can Uygun, ailenin ikinci çocuğu. İki kardeşten biri olan 22 yaşındaki Ümitcan Uygun, aslen Yozgat Yerköylü. Annesi Gülay Uygun çocuk eğitmeni, babası Durak Uygun ise ticaretle ilgileniyor. Ankara'da ikamet eden Ümitcan Uygun, ayakkabı satışı ve plakalık üretimi yapan işletmelerin sahibidir.
 
Ümitcan Uygun, kız arkadaşı Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün ardından Çakır'ı bayıltana kadar dövdüğü videonun ortaya çıkmasıyla gündeme gelmişti.

 
Ümitcan Uygun'un, iki kadınla birlikte uyuşturucu madde kullandığına ilişkin görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntüler üzerine 10 Ocak'ta gözaltına alınan Ümitcan Uygun, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek' suçundan tutuklanmıştı. Uygun, 17 Temmuz'da tahliye edilmişti.